Win 10 performans modu etkinleştirme

Bir dönemin en ünlü rallicilerinden önde gelen Burcu Çetinkaya Instagram hesabından yaptığı paylaşım hayranlarında mutluluk yarattı. Burcu Çetinkaya ardı ardına almış olduğu şampiyonluklarından sonra aniden ilginç bir değişiklik kararı almıştı. Ünlü isim almış olduğu karar ile ilkin tesettüre girmiş ve ardından da kısa bir süre sonra daha ilkin birçok kez şampiyonluk yaşamış olduğu ralliyi bırakma kararı almıştı. Türkiye’nin ender kadın rallicilerinden önde gelen Burcu Çetinkaya, bu kararının ardından ise uzunca bir süre medyanın da gündemine oturmayı başarmıştı. Zira ünlü isim aniden hayatını değiştirmesinin yanı sıra evlenme kararı da almış ve Şanlıurfa’ya yerleşerek burada evlenmişti.

Evliliğinin ardından tamamen medyadan da çekilen ünlü isim mesleğini bırakmasının ardından uzunca bir süre geçtikten sonra yaptığı Instagram paylaşımıyla gündem oldu. Zira ünlü isim söz konusu paylaşımında ilk çocuğunu kucağına aldığını deklare etti. Söz konusu paylaşımda “Bütün kötülüklere karşı duran, küsleri barıştıran, sevgide bir araya toplayan bir evlat, bir kardeş ve her şeyden ilkin hayırlı bir insan olman duasıyla. “İfadelerini kullanan Burcu Çetinkaya, bundan sonra ralliye geri dönmeyeceğini de göstermiş oldu. Ünlü isim bebek haberi ile takipçilerinden beğeni alırken Burcu Çetinkaya’nın beğeninin fotoğraflarını paylaşıp paylaşmayacağı da merak konusu oldu.

Bundan önceki yazımız olan Simone Zaza Instagram Hesabından Özür Diledi başlıklı makalemizde İtalya ulusal takımı, Simone Zaza ve Simone Zaza Instagram hakkında bilgiler verilmektedir.